INFANTIL A
S ANDREU BARCA

ATLETIC VILAFRANCA 5 – 0 SANT ANDREU BARCA

CRÒNICA
Partit plàcid com el d'avui costarà de repetir. Ens hem trobat davant d'un rival amb jugadors de primer any, per tant, de nou, hem jugat amb l'avantatge de la condició física. En qualsevol cas, el Sant Andreu no ens ha complicat les coses en cap moment.

Calcat a la setmana passada, al minut 6 de partit ja pujava al marcador el primer gol, i això passava després d'haver errat una claríssima ocasió al minut 3. Pel que s'havia vist fins aquest moment, quedava clar que seria difícil que se'ns escapés la victòria el dia d'avui. I així ha estat, al minut 9 d'aquest primer quart ja hem fet el segon, i a partir d'aquest moment i fins el final, hem vist un partit sense intensitat, ni massa emoció, i totalment controlat per la Fundació. Aquesta actitud no la podrem adoptar en la majoria d'encontres si volem fer bons partits de futbol i no tenir sorpreses desagradables.

La resta de gols han anat arribant repartits entre el Segon i tercer quart, fins al definitiu 5-0, sense més a comentar.

On si s'ha viscut amb més intensitat el partit ha estat a la banqueta, on no ha agradat l'actitud dels jugadors i des d'on s'ha intentat corregir insistentment durant tot el partit, sense massa èxit, val a dir. Potser és que en aquest partit no es requeria massa agressivitat per treure'l endavant, i els nostres jugadors han practicat la llei del mínim esforç..........Segur que vindran partits complicats i estic convençut que estarem a l'alçada.